Over het Sarnámihuis

Het Sarnámihuis is een online community waar je terecht kunt voor informatie over Hindostaanse identiteit, geschiedenis en cultuur. Daarnaast voert het Sarnámihuis regelmatig projecten en activiteiten uit, gericht op het behouden en ontwikkelen van Hindostaans cultureel erfgoed.

De voorzitter van het Sarnámihuis is Amar Soekhlal.

Doel Sarnámihuis

Onze missie is om zorg te dragen voor het beheren, behouden, beleven en benutten van de Hindostaanse culturele identiteit. Wij bieden een veelzijdig programma: educatie in de breedste zin van het woord, sociologische historie en culturele onderzoeken, muziek- en dans activiteiten, literaire debatten, filmvertoningen etc.

Activiteiten

Het Sarnámihuis voert regelmatig activiteiten uit in het kader van Hindostaanse identiteit en cultureel erfgoed. Zo organiseert het Sarnámihuis jaarlijks een Hindostaanse immigratieviering- en herdenking voor 5 juni 1873. Ook heeft het Sarnámihuis verschillende themabijeenkomsten georganiseerd, zoals Maharani (Hindostaanse vrouwendag), Generatie Nu (Hindostaanse Jongerendag) en Gandhi Leiderschapstraining.

Nieuwsbrief 

Het Sarnámihuis brengt een maandelijkse nieuwsbrief uit. Deze wordt op de eerste maandag van de maand verstuurd. In de nieuwsbrief worden bijdragen opgenomen van vrijwilligers en samenwerkingspartners van het Sarnámihuis.

Word donateur!

Het Sarnámihuis wordt gedragen door enthousiaste en betrokken vrijwilligers die willen bijdragen aan hun gemeenschap. Wil jij ook betrokken raken bij de gemeenschap en meedenken over activiteiten, projecten en andere zaken binnen het Sarnámihuis? Stuur dan een mail naar info@sarnamihuis.nl of bel met 06-12.09.72.16. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat zijn uw voordelen als donateur?

  • Kortingen op evenementen en activiteiten van het Sarnámihuis.
  • Kortingen op boeken van bevriende uitgevers van het Sarnámihuis.
  • Gratis ondersteuning bij het samenstellen van uw stamboom.
  • Gratis advies bij het organiseren van familiebijeenkomsten rond familiegeschiedenis.

Met uw donatie steunt u het belangrijke werk om de Hindostaanse identiteit te behouden en te bevorderen.
Wordt donauteur van het Sarnámihuis voor 5 euro per maand. IBAN: NL61INGB 0006 3375 81

Download hier de informatiefolder van het Sarnámihuis.