zondag 9 juni: Baithak Gáná Catni: stuur een lied bij 151 jaar herdenking Hindostaanse immigratie

Reacties zijn gesloten

Het Sarnámihuis en de Algemene Hindoe Basisschool VAHON organiseren een bijzonder evenement op zondag 9 juni in het kader van de herdenking van 151 jaar Hindostaanse immigratie. U kunt een belangrijke rol spelen bij dit evenement.

Het evenement bestaat uit een muziek en dansshow. De muziek wordt verzorgd door Lucky Singh Productions met zanger Lucky Singh en zangeres Angel ArunA. De dans wordt verzorgd door dansgroep onder leiding van Poernima Gobardhan. De show is gebaseerd op een repertoire van 15 liederen. De liederen worden door U gekozen. Hoe gaat het in zijn werk?

  • U kiest aan Hindostaans lied (bollywood, baithak gana, catni etc.) dat voor u een bijzondere emotionele betekenis heeft.
  • U stuurt uiterlijk 12 mei een mail naar info@sarnamihuis.nl met de titel van het lied, eventueel met een link op YouTube, plus een korte omschrijving van waarom het lied voor u zoveel betekent. U kunt ook een afbeelding toevoegen (foto van u of iemand anders of van een object) die de emoties illustreert. U zet uw telefoonnummer in de mail zodat we contact met u kunnen opnemen voor eventuele nadere toelichting.
  • Op basis van alle inzendingen maken we een show met de liederen en de verhalen daarom heen. We nodigen u uit om tijdens de show de toelichting op uw lied te geven voordat het wordt opgevoerd.
  • U ontvangt drie gratis kaartjes voor de show.

 

Bijdragen van ouders met hun kind(eren) worden extra gewaardeerd.

Wilt u meer weten, kijk op www.sarnamihuis.nl, bel met 06-12.09.72.16 of mail naar info@sarnamihuis.nl.

 

Datum: zondag 9 juni, aanvang: 14.30-17.30 uur (inloop 14.00).

Plaats: Algemene Hindoe Basisschool VAHON, Mackaystraat 6, 2522 VH Den Haag

Toegang: 3 euro (inclusief hapje en drankje.

Aanmelden: https://www.ticketview.nl/shop/stichtingsarnamihuis.