Hum Log Academy: Workshop Geweldloze Communicatie

Geweldloos communiceren is van belang om je gezien en gehoord te voelen, maar ook de ander te kunnen zien en te kunnen horen. Leer je eigen oordeel los te laten, leer feiten van interpretaties te scheiden en leer met empathie naar de ander te luisteren. Geweldloze communicatie zet je aan tot het nemen van je eigen verantwoordelijkheid en brengt mensen tot elkaar. En het effect daarvan is overal merkbaar, privé, op het werk en in de wereld.

HumLog1Het is toch makkelijker om naar een ander te wijzen en deze de “schuld” te geven, dan aan te geven wat jouw eigen behoefte is. De ander voelt zich gekwetst en dat leidt tot misverstanden of een conflict, bijvoorbeeld op je werk of in je privé situatie.Het overkomt ons immers allemaal: je wil iets duidelijk maken, maar drukt je verkeerd uit. Je vervalt in verwijten, (ver)oordelen, overtuigen of overreden. Of je zet dominantie of arrogantie in.

Over de trainer
De workshop wordt gegeven door Shielta Ramautarsing. Shielta is coach/counselor en heeft na 20 jaar leidinggeven Wij Zij & Ik Coaching en Advies opgericht met als doel de kracht en persoonlijke groei van mensen te stimuleren. Zij richt zich zowel op werk gerelateerde- als privé-issues, omdat deze vaak met elkaar verbonden zijn. Rode draad is bewustwording van jezelf, eigen verantwoordelijkheid nemen en keuzes maken. Haar passie ligt bij het bevorderen van inclusieve organisaties als afspiegeling van de maatschappij, waarbij iedereen tot zijn recht komt. www.wijzijenik.nl

HumLog2

Datum: 6 februari 2016

Tijd: 13:00 uur – 17:00 uur

Aanmelden: info@humlog.nl

 

Meer weten of aanmelden:

http://www.humlog.nl/workshop-geweldloze-communicatie/