Mirage: “De reacties, blessings inspireren ons en helpen ons continue te groeien, bloeien, veranderen en te transformeren.”

san_mirageTrots op…Mirage!
Sarnámihuis is trots op… Mirage! Mirage bestaat uit Mohnish Sharma en Richard Imambaks. Met z’n tweeën brengen ze Geets, Ghazals, Bhajans, Qawwali & Folk (Bhojpuri & Punjabi). Ze treden regelmatig op en hebben onder andere opgetreden tijdens Holi feest in Almere Poort op het Kaylaash Dhaam Holi Festival, ze hebben ook opgetreden in de Radha Krishna Mandir en op onze eigen Sarnámihuis CPC Loop. Reden genoeg voor het Sarnámihuis om Mirage 5 vragen te stellen.

1. Wat is jullie eerste herinnering als het gaat om muziek?
Het heeft ons leven veranderd en blijft ons verrijken en verruimt ons inzicht. Kunst en voor ons zang en muziek, oordeelt en veroordeelt niet, het verbindt mensen ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd, levensbeschouwing en cultuur.

2. Wat is voor jullie de grootste mijlpaal tot nu toe?
Elk volgend optreden voor ons is een mijlpaal. Wij spelen voor een breed publiek en elk optreden is weer anders. De ene keer, bhajan, qawwali, ghazals dan weer luistermuziek, Bollywood (filmi) en, dans. Bij elk optreden hebben wij weer een ander publiek. De reacties, blessings inspireren ons en helpen ons continue te groeien, bloeien, veranderen en te transformeren.

3. Met welke andere Hindostaanse artiest in Nederland zouden jullie wel eens willen samenwerken?
Wij staan open voor samenwerking met iedereen en hebben al met verschillende nationale en internationale artiesten samengewerkt.

4. Welke rol speelt jullie familie in jullie muziek?
De familie steunt ons onvoorwaardelijk.

5. Wat wil je aan de lezers van Sarnámihuis.nl meegeven?
Barhanti, vooruitgang, is constante verandering.