Ricky Ajay Singh: Waarom de corona crisis eigenlijk helemaal niet zo slecht is?!

Reacties zijn gesloten

Toegegeven: het thuiszitten begint ook voor mij een onmogelijkheid te worden. Als een echte buitenmens en liefhebber van mensen, worstel ik elke dag met de ‘’intelligente’’ lockdown. Mijn fysieke gezondheid begint tekenen van ongezondheid te vertonen. Mijn zolder is mijn kantoor geworden. Bewegen is gelimiteerd tot traplopen. Jullie allen zullen vast wel denken: ‘’de titel suggereert een positieve kijk op de corona crisis, waarom begint het dan zo negatief?!’’

De reden hierachter is doelbewust te beredeneren. Ik merk dat men geneigd is de negatieve kant van de crisis te benadrukken. De berichtgeving in de media is namelijk overwegend negatief gezinde sensatie. Ik bepleit dat deze crisis een broodnodige adempauze is. Even ons allen terugtrekken uit de dagelijkse herrie. Tijd nemen voor jezelf, maar ook zeer zeker voor alle mensen die bijdragen aan jouw geluk. Mensen die jou op emotioneel, spiritueel en fysiek niveau naar een hoger niveau tillen. Mensen die jouw energetische velden kunnen doorgronden. Mensen die onvoorwaardelijk van jou houden.

Tegelijkertijd gaat mijn gebed uit naar elk persoon die door deze crisis in financieel moeilijk vaarwater is gekomen. Ik verzoek hen vol te houden. Vertrouw erop dat ook deze tijd over zal zijn. Probeer uit te kijken naar de verbeterde versie van jezelf wanneer dit over zal zijn. Gebruik deze tijd om bijvoorbeeld een nieuwe vaardigheid te leren. Zorg ervoor dat je beter uit de crisis komt dan wanneer jij geforceerd, net als iedereen, erin moest stappen. Optimaliseer jouw diepste creativiteit. Bedenk oplossingen zonder in de sfeer van problemen te blijven.

Wanneer men dit gaat inzien, dan wordt de corona crisis opeens een enorme kans!