Het Ayurveda Magazine

Reacties zijn gesloten

Vraag jij je af wat je moet doen bij stress, hart- en vaatziekten of suikerziekte? Of (nog beter) wat je kunt doen om deze en andere gezondheidsproblemen te voorkomen? De Ayurveda biedt hiervoor veel handvaten. En ondanks dat velen onder ons zijn opgegroeid met Ayurvedische middeltjes, weten we maar heel weinig van de rijkdom af die Ayurveda ons biedt. Het is tijd om daar verandering in te brengen.

Maak kennis met Het Ayurveda Magazine. Dit magazine bestaat al twee jaar in digitale vorm. Maar we hebben goed nieuws: Het Ayurveda Magazine verschijnt voortaan in gedrukte vorm. De allereerste gedrukte editie komt medio december uit en bestaat uit maar liefst 100 pagina’s.

In deze eerste gedrukte editie kun je onder andere lezen wat Swami Purnachaitanya (leerling van Sri Sri Ravi Shankar) te zeggen heeft over de Ayurveda. Of waar de Ayurveda ooit is gestart, volgens dr. Mehta. Houd je van reizen en lekker eten? In deze editie staan mooie bestemmingen voor een Ayurveda retreat en gezonde recepten om thuis te proberen. Daarnaast staan er kruiden(preparaten) in, die helpen om je lichaam in balans te houden, zodat je gezondheid verbetert en ziekten worden voorkomen.

Wil jij het magazine ook ontvangen? Dan kun je via deze link een abonnement sluiten: https://iloveayurveda.nl/word-lid/ Je ontvangt dan in december het eerste gedrukte magazine in je brievenbus.